1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İDAM EDİLMEDEN ÖNCE GÜLDÜ!
İDAM EDİLMEDEN ÖNCE GÜLDÜ!

İDAM EDİLMEDEN ÖNCE GÜLDÜ!

Çocuk katili Lisa Coleman, zehirli enjektörle idam edilmeden önce güldü

A+A-

ABD’nin Texas eyaletinin Huntsville kentinde idam edilen bir mahkum ilginç tavırlarıyla dikkat çekti. 8 yıl hapis yattıktan sonra zehirli enjektörle idam edilen 38 yaşındaki Lisa Coleman, infazından önce güldü.

Coleman, 2004 yılında sevgilisi Marcella Wiliams ve onun 9 yaşındaki oğlu Davontae ile birlikte yaşıyordu. Cani üvey anne, 9 yaşındaki Davontae’yi türlü işkencelerle öldürmekten yargılanıyordu. Küçük çocuğun bedeninde yanan sigarayı söndüren Coleman, Davaontae’yi aç bırakırak ölüme terk etti.

Davontaes’in ölümünden sonra hazırlanan otopsi raporundan şoke eden ayrıntılar çıktı. Kötü muamele gördüğü belirlenen 9 yaşındaki çocuğun bedeninde sigara yanıklarına ve telle yapılmış eski yaralara rastlandığı belirtildi. Uzmanlar çocuğun bedeninde, 250 eski ve yeni yara saydıklarını söyledi.

İdam cezasına çarptırılan Coleman, aradan 10 yıl geçtikten sonra zehirli iğne ile infaz edildi.

12 dakika içinde hayata gözlerini yuman Lisa Coleman, neşeli tavırlarıyla herkesi şaşırttı. infazını izlemeye gelen yakınlarına gülümseyen Coleman, “Hücredeki tüm kardeşlerimi seviyorum. Ben iyiyim, güçlü bir kadınım. Tanrı iyidir” şeklinde konuştu. Gözlerini tam yummadan önce “Love you all” (hepinizi seviyorum) dedi.

Coleman bu yıl Texas da idam edilen ikince kadın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.