1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. "İDAM İÇİN OYLAMA YAPARIZ!"
"İDAM İÇİN OYLAMA YAPARIZ!"

"İDAM İÇİN OYLAMA YAPARIZ!"

Erdoğan: İdam için de oylama yaparız!

A+A-

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandumun resmi olmayan sonuçları ardından açıklamalarda bulundu. Öte yandan balkon konuşması gündemde olmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Huber Köşkü önünde toplanan kalabalığa seslendi.

Erdoğan, vatandaşlara teşekkürlerini sunarken, idam için gerekirse bir halk oylaması daha yapılacağını söyledi.

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

Yeni Türkiye’nin kitabında patinaj olmayacak. Her alanda Türkiye daha önemli adımları atacak. Kardeşlerim işte şurada 1 saat içerisinde toplandınız. Bu ne büyük bir muhabbettir, bu nasıl bir sevgidir. Bu millete hizmetkar olmaktan daha büyük mutluluk olabilir. Biz hep söyledik ya efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bugüne kadar projesi olmayanlar bizim karşımızda konuştu ama biz projelerimizle konuştuk. Bundan sonra da projelerimizle yol almaya devam edeceğiz.

Bugünkü çıkan neticeyle, dikkat edin; dünya yüzde 50’lerle bazı yerlerde 35’lerle seçim yapıyor. Biz  bugün yüzde 85 ile seçim gerçekleştirdik. Ve bunun 51.5’i evet aldı. Şimdi bazı televizyonlarda falan aç tavuk kendini tahıl ambarında sanarmış ya. Bu neticeyi küçümsemeye çalışanlar var. Boşa heveslenmeyin atı alan Üsküdar’ı geçti. Kardeşlerim, Bundan sonra birlikte yapacağız şok iş var. Anayasa Komisyonu’nda pet şişeler nasıl uçuştu. Başaramadılar. Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin milletvekillerini çalışmalarıyla… Sayın Yıldırım’a ve Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Dik durdular, gruplarına sahip çıktılar. Ne dedik? Şimdi sıra millette dedik. Millet el ele verdi. Ne kadar güzel değil mi? Her şey yerini buluyor. Sıra dedik millette, millet de görevini yaptı mı? Ve millete sopa gösterilmez. Gösterenler cevabını sandıkta aldı mı? Şimdi ben diyorum ki Ak Parti’ye gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. MHP’ye gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. BBP’ye gönül veren kardeşleriem teşekkür ediyorum. HÜDA-PAR’a gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Güneydoğu’da çok ciddi bir değişim, dönüşüm yaşandı.

Bir halk oylaması için de onun için (idam) yaparız. Hiç endişe etmeyin, diyorum ki sevgili kardeşlerim bugüne kadar dik durdunuz. 15 Temmuz’da diriliş destanı yazdınız. Borsa İstanbul’da şehitlerimzi oldu. İstanbul’da şehitlerimiz oldu. O yüzden Sarıyer farklı bir diriliş hareketine imza attı. Dün Sarıyer meydanında ne dedim? “Şu kalabalık bir işaret fişeğidir” dedim”.

Ben bu muhabbetinize, bu sevginize gerçekten aynı karşılığı verememenin mahcubiyeti içindeyim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.