1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İDDİALAR İÇİN NE DEDİ?
İDDİALAR İÇİN NE DEDİ?

İDDİALAR İÇİN NE DEDİ?

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Jack Nicholson, hafıza kaybı nedeniyle oyunculuğu bıraktığı iddiaları için ne dedi?

A+A-

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Jack Nicholson, hafıza kaybı nedeniyle oyunculuğu bıraktığı iddialarını yalanladı.

Oyuncunun menajeri Maria Shriver, E!News'e yaptığı açıklamada, 76 yaşındaki Nicholson'un bunama nedeniyle emekliye ayrıldığı iddialarının tamamen temelsiz olduğunu belirtti. 

Shriver, 3 kez Oscar'a layık görülen efsanevi oyuncunun herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını, emekli olmayı düşünmediğini, aksine yeni senaryolar üzerinde çalıştığını söyledi. 

MGM çizgi film stüdyolarında hizmetli olarak çalışmaya başlayarak sinema dünyasına giren Nicholson, 1958'de "The Cry Baby Killer" filmi ile çıkışını yapmıştı. 

Şimdiye kadar 9 kez Oscar'a aday gösterilen Nicholson, ilk Oscar'ını 1975'te Türkiye'de "Guguk Kuşu" adıyla gösterilen "One Flew Over the Cuckoo's Nest" filmiyle kucaklamıştı. 1997'de "As Good As It Get" filmindeki performansıyla ikinci kez En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına layık görülen Nicholson, 1983'te ise "Terms of Endearment" filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ının sahibi olmuştu. 

"The Departed"daki Frank Costello, "The Shining"deki Jack Torrance ve "Batman"deki Joker gibi kötü karakterlere hayat veren Nicholson, en son 2010'da gösterime giren " How Do You Know" filminde oynadı.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.