1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İDRİS MOK ÜYELERİNİ KABUL ETTİ
İDRİS MOK ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

İDRİS MOK ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris, Serdar Savim başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) üyelerini kabul etti.

A+A-

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, kabulde ilk sözü alan  MOK Başkanı Serdar Savim,  Bakan Asım İdris’e görevde bulunacağı sürede başarılar dileyerek Milli Olimpiyat Komitesi’nin faaliyetleri ve yaşanan bir takım sıkıntılarla ilgili bilgiler aktardı.

Serdar Savim, geçmiş dönemlerde siyasetin fazlasıyla spora müdahale ettiğini belirterek, bunun kabul edilebilir bir durum olmadığını anlattı.

Kendilerinin göreve geldikten sonra spor federasyonlarıyla ilişkileri iyi bir noktaya getirdiklerini dile getiren Savim, artık spora siyasetin müdahil olmamasını istediklerini sözlerine ekledi.

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris de, tüm spor federasyonları ve  MOK ile işbirliğinden yana olduklarını söyleyerek, kısa bir süreliğine geldikleri görevde en iyisini yapabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Ellerindeki imkanların şu an için kısıtlı olduğunu da hatırlatan Bakan İdris, bu bakımdan herkesten anlayış beklediklerini, kısıtlı imkanlara rağmen yapabileceklerinin en iyisini yapmak için de çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.