1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İETT OTOBÜSÜNE MOLOTOF
İETT OTOBÜSÜNE MOLOTOF

İETT OTOBÜSÜNE MOLOTOF

Şişli Okmeydanı'nda korsan gösteri yapıp bir İETT otobüsüne molotokokteyli atan yüzleri maskeli gruba polis biber gazı ile müdahale etti. Müdahele sonrası ara sokaklara kaçan göstericiler polise ses bombası ve havai fişek attı. Polis ise göstercilere gaz

A+A-

Şişli Okmeydanı Mithat Paşa Caddesi üzerinde toplanan yüzleri maskeli bir grup 54 K Kulaksız-Taksim seferini yapan bir İETT otobüsüne molotof ve taşlarla saldırdı. Saldırı sonucu otobüsün camları kırılarak ön kısmı alev aldı. Belediye şoförü yolcuları tahliye edildikten sonra yanan otobüsü yangın söndürme tüpüyle söndürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri göstericilere dağılmaları yönünde uyarıda bulundu.

Uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis müdahale etti. Müdahale sonrası ara sokaklara kaçan göstericiler yola ateş yakıp barikat kurarak polise ses bombası ve havai fişek attı. Polis de göstericilere biber gazı bombasıyla müdahale etti. Bölgedeki çatışmalar aralıklarla sürerken bölgeye çok sayıda takviye ekip getirildi.

DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.