1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İFADELERİ ÇELİŞKİLİ
İFADELERİ ÇELİŞKİLİ

İFADELERİ ÇELİŞKİLİ

İfadeleri çelişkili

A+A-

Eğlence mekanında havaya ateş açmakla suçlanan İsmail Keçeli 3 gün sonra tutuklandı

Çiğdem AYDIN
Girne Kaza Mahkemesi’de dün hareketli dakikalar yaşandı. Girne’de geçen cumartesi gecesi bir eğlence mekanında tabancayla havaya ateş açtığı gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan İsmail Keçeli isimli zanlı, adliyede görüntü almak isteyen gazetecilere hakaretler yağdırdı.

Girne’de Cumartesi gecesi bir eğlence mekânında çıkan kavga esnasında havaya ateş açtığı için aranan İsmail Keçeli önceki gün tespit edilerek gözaltına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Daha önce de uyuşturucu suçlarından birçok kez tutuklanan Keçeli dün mahkemede de olay çıkardı. Basın mensuplarına hakaretler yağdırıp, saldırmaya kalkışan zanlı polis tarafından güçlükle zapt edildi. Zanlı olaylı başlayan duruşma sonrası polis hücresine götürüldü.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 14 Mayıs saat 04.45 sıralarında Girne’de Kurtuluş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir eğlence mekânında çıkan kavga esnasında zanlının havaya 3 el ateş ettiğini söyledi.

Kullandığı silahın modeli tespit edilemedi
Polis, zanlının olayda kullandığı silahın model ve markasının henüz tespit edilemediğini, olaydan sonra polis ekiplerinin yaptığı incelemede eğlence mekânında 9 mm iki adet boş fişek bulduklarını belirtti. Fişeklerin emare olarak alındığını kaydeden polis, olayla ilgili aranan zanlının önceki gün tespit edilerek gözaltına alındığını açıkladı.
Olay yerinden alınan ifadelerde zanlının orada olup olmadığına dair çelişkili ifadeler olduğunu belirten polis, zanlının ise olay gecesi nerede olduğuna dair polise izahat veremediğini kaydetti.

3 gün tutuklu kalacak
Polis, bulunan boş fişeklerin balistik ve parmak izi incelemelerinin yapıldığını, kamera kayıtlarının incelendiğini belirterek soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.