1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İFLASINI İLAN ETTİ
İFLASINI İLAN ETTİ

İFLASINI İLAN ETTİ

Gelin alın yoksa...

A+A-

Gazimağusa’ nın Maraş bölgesinde motosiklet ve ağaç kesme aletlerinin tamiratını yapan Ali Acar’ın yaşadıkları, ülkedeki ekonomik krizin boyutunu ortaya koyuyor.

Ali Acar, tamirat için kendisine götürülen motosikletlerin daha sonra sahibi tarafından aranmadığını belirterek, bu durumu parasızlığa bağlıyor. Ali Usta, son zamanlarda işlerin çok kötüye gittiğini ve evin yiyecek masraflarını karşılamada dahi zorluk yaşadığını söylüyor.

Yaptığı açıklamada “Vatandaş tamirat için getirdiği motorunu aramayınca, benim harcadığım yedek parça parası da havaya uçuyor” diyen Ali Usta, derdini şöyle anlattı:

Satışa çıkarsam başım belaya girecek

“Tamir ettiğim otosikletlerin hepsi plakalı ve kayıtlı. Bazı motorlar yıllardan beri sahibi tarafından aranmıyor. Son zamanlarda bu durum daha da arttı. Şimdi ben bu motorları ne yapayım?. Satışa çıkarsam hırsızlıktan tutuklayacaklar. Satmasam, ödediğim yedek parça parası ve emeğim yanıma kalacak. Birisi bana ne yapacağımız söylerse memnun kalacağım.”

Her kesim dertli

“Hergün vatandaşın içindeyim ve işlerin ne kadar kötü gittiğini görüyorum” diyen Ali Acar, hükümetin bu konularda çözüm üretmesini istedi.

Acar “bazı gün eve para götüremiyoruz ve ailemizin yanında mahçup oluyoruz” diyerek, motosiklet sahiplerine şu çağrıyı yaptı:

“Gelip malınızı alın. Yoksa belediyeye teslim edeceğim.”

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.