1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İĞRENÇ OLAYIN YAŞANDIĞI İĞRENÇ BİNA!
İĞRENÇ OLAYIN YAŞANDIĞI İĞRENÇ BİNA!

İĞRENÇ OLAYIN YAŞANDIĞI İĞRENÇ BİNA!

Dışı da içi kadar iğrenç görüntülerle çevrili! KKTC' sarsan tecavüz olayı sonrası gençler ne dedi!

A+A-

3 GENÇ GÖZALTINDA:

Erkek arkadaşının da dahil olduğu arkadaş grubuyla buluşmaya giden 15 yaşındaki lise öğrencisi genç kıza tecavüz edildiği iddiasının perde gerisi aydınlanıyor. Polis Cuma günü olayla ilgili olarak 17 yaşındaki A.D., İ.A .ve 18 yaşındaki M.S.'yi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Anafartalar Lisesi öğrencisi olan 15 yaşındaki genç kızın geçtiğimiz hafta 3 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla sarsıldı. Olayın Girne Turizm Parkı'nın yanı başındaki boş ve terk edilmiş binada meydana geldiği tespit edildi.

Polisin olayla ilgili araştırması çok yanlı devam ederken, gençler de poliste tutuklu bulunuyor. Güvenilir kaynaklardan derlediği bilgiye göre, yaşananların gerisinde madde ve alkol etkisi bulunuyor.

Gençler, yaşam boyu bir utanç olarak taşıyacaktan olayı, alkol ve madde tesiri altında gerçekleştirdiklerini belirtiyor. Mal sahibi tarafından uzun zamandır kullanılmayan boş bina içerisindeki durum ise çevre sağlığını tehdit eder durumda.

ic-kisim.jpg

Genç kızın iddiası "tecavüz"

Anafartalar Lisesi'nde okuyan bir kız öğrenci geçtiğimiz hafta söz konusu terk edilmiş binaya gitti. Bina içerisinde aşırı derecede alkol alan gençler, daha sonra 15 yaşındaki genç kızla ilişkiye girdi. Genç kız olayın ardından polise giderek biri 18, ikisi 17 yaşında olan 3 arkadaşı tarafından tecavüze uğradığı şikayetinde bulundu.

15 yaşındaki lise öğrencisi kız polise istemi dışında gerçekleşen cinsel ilişkinin videoya da kaydedildiğini iddiası bulunuyor. Polis bunun üzerine A.D., LA. ve M.S.'yi gözaltına alarak soruşturma başlattı.

Gençlerin ailelerine, "Tecavüz etmedik, alkolün etkisi ile dördümüz de büyük bir hata işledik" dediği belirtiliyor.

Girne'de meydana gelen tecavüz olayı ile ilgili polis tarafından geçtiğimiz cuma günü gözaltına alınan A.D., LA. ve M.S. 4 gündür Girne Polis Müdürlüğü'nde tutuklu bulunuyor.

Boş inşaat hastalık saçıyor

Girne'de infial yaratan olayın yaşandığı, Girne Turizm 'Parkı'nın yanındaki terk edilmiş binanın şahıs mülkü olduğu öğrenildi.

Girne Belediyesi, Girne'nin işlek caddelerinin hemen yanı başında bulunan ve halk sağlığını tehdit eder duruma gelen bina konusunda tedbir almak için çalışma başlattı.

Belediye özel mülkiyet olan binanın yıkımı veya sahibi tarafından temizliğinin ve emniyetinin sağlanması için girişimde bulundu.

Polis binanın yıkılmasını istedi

Girne Belediyeci Müdür Muavini Ersoy İl gen. polis tarafından konuyla ilgili bilgilendirildiklerini ve gerekli araştırmaların yapıldığını söyledi.

Ersoy Ilgen. "Polisin söz konusu binanın yıkılması için belediyemize talebi vardır. Bina tarafımızca araştırılmakla ve mal sahibine ulaştık. Mal sahibi tarafından yıkım onayı almadık bina çok eski olduğu için araştırılması belediyemiz tarafından yapılıyor. Binanın görünür bir hale gelebilmesi için. etrafındaki otlar personelimiz tarafından temizlenecektir. Kapı ve pencereleri uzun zaman önce sökülen binanın etrafında gerekli tedbirleri alarak içeriye girilmesini önleyici emniyet tedbirlerini gerçekleştireceğiz dedi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum