1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İĞRENÇ OLAYIN ZANLISINA TEPKİLER BÜYÜYOR!
İĞRENÇ OLAYIN ZANLISINA TEPKİLER BÜYÜYOR!

İĞRENÇ OLAYIN ZANLISINA TEPKİLER BÜYÜYOR!

Tutukluluk süresi uzatıldı!

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Kumyalı’da geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde meydana gelen ancak geçtiğimiz Çarşamba günü ortaya çıkan iğrenç olayın zanlısı Mehmet Kurum dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen oturumda zanlı hakkında 7 gün tutukluluk emri temin edildi. Kayın biraderinin kızı olan 5 yaşındaki küçük çocuğu önce evine çağıran daha sonra da cinsel saldırıda bulunan Mehmet Kurum’un cezai ehliyeti olup olmadığının anlaşılması için Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrol edileceği, bu yüzden de mahkemeden ek tutukluluk emri talep  edildiği öğrenildi. Mahkemenin ise talebi uygun görerek zanlı Mehmet Kurum’un 7 gün daha tutuklu kalması yönünde emir verdiği belirtildi. 

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz Çarşamba günü hasta olduğu gerekçesi ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne getirilen küçük kızda yapılan muayenede vajinasında mikrop tespit edilmiş ve bu iğrenç olay ortaya çıkarılmıştı.

Öte yandan ülke genelinde büyük infiale yol açan ve her geçen gün tepkilerin arttığı olay nedeniyle zanlı Mehmet Kurum mahkemeye geniş güvenlik önlemleri altında getirilip götürüldü.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.