1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İĞRENÇ TUZAK!
İĞRENÇ TUZAK!

İĞRENÇ TUZAK!

Girne’de Haşim Yılmaz isimli 49 yaşındaki bir adam yaşları 13 ile 14 olan 2 erkek çocuğuna

A+A-

TÜYLER ÜRPERTEN OLAY:  13 ve 14 yaşındaki iki erkek çocuğu uyuşturucu vererek cinsel istismarda bulunmakla suçlanan 49 Yaşındaki Haşim Yılmaz, Girne Mahkemesi’nde infiale neden oldu. Mahkeme avlusunda olayı duyan vatandaşlar ve avukatlar mahkemelerin bu konulara ağır cezalar vermesini istedi 

Girne’de 13 ve 14 yaşındaki iki erkek çocuğuna uyuşturucu vererek cinsel istismarda bulunma suçlaması ile tutuklanan 49 yaşındaki Haşim Yılmaz dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Çocukların şikayeti üzerine tutuklanan Haşim Yılmaz’ın tutukluluk talebinin görüşüldüğü oturum basına kapılı olarak gerçekleştirildi. Mahkemenin kapalı oturumunda olayın mağduru iki çocuk da yargıç tarafından dinlendi.

İki gün tutuklu kalacak…
Yargıç çocukları dinledikten sonra, polisin talebi doğrultusunda Haşim Yılmaz’ın iki gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi. Polisin soruşturmasının tamamlamasının ardından Yılmaz iki gün sonra yeniden mahkemeye çıkarılacak. 

Avukatlar ve vatandaş tepki gösterdi
Girne Kaza Mahkemesi avlusunda olayı duyan vatandaşlar ve avukatların tepkisi ağır oldu. Havadis muhabirine konuşan avukatlar artık uyuşturucuya bir son verilmesi için acil önlemler alınmasını istedi.  Birçok avukat ve vatandaş çocukların uyuşturucu kullanılarak istismar edilmesinin kabul edilmez bir olay olduğunu söyleyerek mahkemelerin ağır cezalarla bunun önüne geçmesi gereğine dikkati çekti.

Olay nasıl gelişti…
Girne’de duyanların kanını donduran olay önceki gün yaşandı. Haşim Yılmaz, iki çocuğu evine davet ettikten sonra kandırarak uyuşturucu verdi. Yılmaz daha sonra uyuşturucunun etkisindeki çocukları kendisiyle cinsel ilişkiye zorladı. Uyuşturucunun etkisinden kurtulan çocuklar, polise giderek Haşim Yılmaz hakkında şikayette bulundu. Polis, çocukların şikayeti üzerine yakalanan Haşim Yılmaz’ın tasarrufunda yaklaşık 4 gram uyuşturucu madde bulundu.

Havadis
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum