1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İHBAR İLE ÜZERİ ARANDI
İHBAR İLE ÜZERİ ARANDI

İHBAR İLE ÜZERİ ARANDI

İhbar üzerine, Lefkoşa'da Erkan Çapur isimli şahısın üzerinde bir arama yaptı.

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, önceki gün aldıkları bir ihbar üzerine, Lefkoşa'da Erkan Çapur isimli şahısın üzerinde bir arama yaptı. Aramada, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 232 adet hap bulundu.

Erkan Çapur’un hapları Girne Turizm Limanı’ndan KKTC’ye ithal ettiğinin öğrenilmesi üzerine, Çapur dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Zor, mahkemede verdiği yeminli şahadette, zanlı Erkan Çapur’un, “kanunsuz uyuşturucu madde, ithal ve tasarrufu” suçlarından methaldar olduğunu kaydetti.

Zanlıdan yapılan soruşturmada söz konusu hapların 3 Mart 2014 tarihinde Girne Turizm Limanı’ndan KKTC’ye 257 adet olarak ithal edildiğinin tespit edildiğini dile getiren polis memuru Zor, olayla ilgili yürütülen tahkikatın henüz yeni başladığını söyledi.

Polis memuru Zor, soruşturma kapsamında kayıp emarelerin bulunduğunu, alınması gereken ifadeler ve soruşturulması gereken şahıslar olduğunu ifade ederek, zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Kıdemli Yargıç Talat Usar ise tahkikatın selameti açısından zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.