1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İHBAR SONUÇ VERDİ!
İHBAR SONUÇ VERDİ!

İHBAR SONUÇ VERDİ!

Suçüstü basıldılar...

A+A-

Narkotik polisi, uyuşturucu alışverişi yapan iki kişiyi suçüstü yakaladı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün operasyon yapan Narkotik polisi 1 gram ağırlığında bonzai ele geçirirken Ertuğrul Yalman ile Ali Kesmen isimli iki kişiyi tutukladı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 9 Temmuz 2015 tarihinde zanlı 1 Ertuğrul Yalman’ın tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bilgi aldıklarını ve kendisini Gazimağusa’da tespit edip üzerinde arama yaptıklarını söyledi. Zanlının giymekte olduğu şortun cebinde 1 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını anlatan Kavaz, elde edilen soruşturmada zanlı 1’in konu uyuşturucu maddeyi zanlı 2 Ali Kesmen’den aldığını belirlediklerini söyledi.

 

Ertuğrul suçunu kabul etti
Ali Kesmen’in üzerinde yapılan aramada, giymekte olduğu eşofmanın cebinde 100 miligram ağırlığında “sentetik bannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Kavaz, zanlı 1 Ertuğrul Yalman’ın suçunu kabul ettiğini söyledi. Soruşturmanın yeni başladığına işaret eden Kavaz, alınacak olan bir çok ifadenin bulunduğunu belirterek zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.