1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İHBAR ÜZERİNE OPERASYON!
İHBAR ÜZERİNE OPERASYON!

İHBAR ÜZERİNE OPERASYON!

Eski eser nitelikli testilerle yakalandılar

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri, dün sabah aldıkları ihbar üzerine Glapsides bölgesinde operasyon düzenledi

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri, dün sabah aldıkları ihbar üzerine Glapsides bölgesinde operasyon düzenledi. CÖŞ ekipleri düzenledikleri operasyon sonucunda 10 adet eski eser nitelikli testi ele geçirdi. Konu eski eser nitelikli testileri tasarruf eden Serhat Borak, Güldoğan Güngör ve İbrahim İldeniz ise tutuklandı. “Kanunsuz eski eser tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak dün öğleden sonra Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Borak, Güngör ve İldeniz aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Testiler zanlı Borak’ın aracından çıktı

Meselenin tahkikat memuru Raif Safa, 26 Şubat 2019 tarihinde saat 11:15’te alınan bir bilgi üzerine Glapsides araç park yerine operasyon düzenlendiğini söyledi. Düzenlenen operasyon kapsamında, zanlı Serhat Borak’ın kullanımında bulunan GB 030 plakalı araç içerisinde arama yapıldığını belirten Safa, yapılan aramada 10 parça eski eser nitelikli testi bulunduğunu ve zanlı Borak ile olay yerinde bulunan zanlı Güldoğan Güngör ve İbrahim İldeniz’in tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade eden Safa, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Serhat Borak, Güldoğan Güngör ve İbrahim İldeniz’in tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.