1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İHBAR ÜZERİNE YAKALANDILAR!
İHBAR ÜZERİNE YAKALANDILAR!

İHBAR ÜZERİNE YAKALANDILAR!

Aralarında para toplayarak yurtdışından getirdiler...

A+A-

Kargoyla hintkeneviri getirdiler

Aldığı bir ihbarı değerlendiren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'ne bağlı polis ekipleri, Lefkoşa Yurt İçi Kargo önünde şüpheli hareket ve tavırları ile elinde bir karton kutuyla beklemekte olan Mahir Tüzel'i izlemeye aldı. Aralarında para toplayarak yurt dışından sipariş ettikleri 30 gram hintkeneviri maddeyi saat 18.30 sıralarında Mahir Tüzel'den teslim almaya gelen İlker Geygel ve OmarAlyhaly isimli kişileri polis suçüstü yakaladı. Soruşturma amaçlı gözaltına alınan Mahir Tüzel, İlker Geygel ve OmarAlyhaly tutukluluk talebiyle dün Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı.

Polis: Para toplayıp sipariş ettiler

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'nde görevli polis memuru Mustafa Zor, mahkemede verdiği ifadesinde Mahir Tüzel, İlker Geygel ve OmarAlyhaly'in önceki akşam Lefkoşa'da Yurt İçi Kargo önünde karton kutu içerisinde toplam 30 gram hintkeneviri ile  suç üstü  tutuklandığını anlattı. Zanlıların verdiği gönüllü ifadesinde hintkeneviriyi aralarında para toplayarak yurt dışından getirdikleri yönünde itirafta bulunduklarını söyledi. 

Zanlıların Güzelyurt-Kalkanlıda bir üniversitede öğrenci olduklarını söyleyen polis memuru Mustafa Zor, soruşturmanın yeni başladığını ve alınması gereken ifadelerin olduğunu kaydetti. Mustafa Zor, soruşturmanın selameti açısından Mahir Tüzel, İlker Geygel ve OmarAlyhaly'in 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında zanlıların soruşturma amaçlı 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.