1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İHMAL CAN ALIYORDU!
İHMAL CAN ALIYORDU!

İHMAL CAN ALIYORDU!

15 aylık çocuğa...

A+A-

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde açıkta bırakılan kablolara parmağını değdiren 15 aylık çocuğu elektrik çarptı

İsmail VOLKAN

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde 15 aylık Hayal Kıyançiçek, parmağını açıkta bulunan aktif durumdaki elektrik kablolarına değdirdi. Parmağında elektrik çarpması sonucu ödem oluşan çocuk, tedbir amaçlı olarak bir günlüğüne hastanede müşahede altına alındı.

Hastanenin diyabet merkezine tahlil sonuçlarını almak için gittiklerini anlatan baba Ahmet Kıyançiçek, çocuğun kendi başına oynadığı sırada duvardan çıkan kablolara temas ettiğini ve çocuğu elektrik çarptığını belirtti.

Günde yüzlerce kişinin ziyaret ettiği bir devlet kurumunun, önlem almadan kabloların açıkta bırakılmasına müsaade edilmesine tepki gösteren Kıyançiçek, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu ancak, bir gün hastanede kontrol amaçlı müşahede altına alındığını kaydetti.

“Ucuz atlattık” diyen Kıyançiçek, daha büyük bir sonuçla da karşı karşıya kalabileceklerini belirterek, ülkemizde insan hayatına verilen değerin ortada olduğunu söyledi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.