1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İHRAÇ EDİLECEKLER!
İHRAÇ EDİLECEKLER!

İHRAÇ EDİLECEKLER!

2 yıldır kaçak olarak yaşıyorlar!

A+A-

KKTC’de 2 yıldır izinsiz ikamet eden 2 Vietnamlı, Akdoğan’da polis kontrolüne takıldı

Hüseyin ÇİÇEK

Ülkemizde kaçak olarak bulunan yabancı uyruklu kişilere yönelik denetimlerini sıklaştıran polis ekipleri, önceki gün Gazimağusa’ya bağlı Akdoğan’da, 2015 yılından buyana izinsiz olarak ikamet eden Vietnam uyruklu 2 şahsı tespit ederek gözaltına aldı. Vietnam uyruklu zanlılar Tran Van Hiren ile Nguyen Thi Phuonk, dün mahkeme huzuruna çıkarılarak, sınır dışı işlemleri tamamlanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ahmet Hamdi Er, zanlıların, 21 Haziran 2017 tarihinde, Akdoğan’da, bir polis ekibinin yaptığı kontrol sırasında tespit edildiğini ve 2015 yılından buyana, KKTC’de izinsiz ikamet ettiklerinin belirlendiğini söyledi. Er, zanlıların sınır dışı işlemlerinin tamamlanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların, 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.