1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ ARAÇ YÜZYÜZE ÇARPIŞTI
İKİ ARAÇ YÜZYÜZE ÇARPIŞTI

İKİ ARAÇ YÜZYÜZE ÇARPIŞTI

KAZADA İKİ KİŞİ YARALANDI!

A+A-

Yeniboğaziçi’nde daha öncede birçok trafik kazasının gerçekleştiği yolda 2 araç yüz yüze çarpıştı.

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi Köyü’nde dün daha öncede birçok trafik kazasının gerçekleştiği yolda 2 araç yüz yüze çarpıştı, araç sürücüleri Yusuf Tosunlar ile Mehmet Aşman yaralandı.
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün 17.30 sıralarında meydana geldi. Gazimağusa-İskele anayolu istikametinden Yeniboğaziçi istikametine doğru yönetimindeki EC 370 plakalı aracı ile seyreden 37 yaşındaki Mehmet Aşman, köy girişine geldiği esnada sağ şeride geçerek karşı istikametten gelen 44 yaşındaki Yusuf Tosunlar’ın yönetimindeki FF 070 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı. Çarpışmanın etkisi araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Sürücüleri ise şans eseri ciddi yaralar almadan kazayı atlattı. Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar Mehmet Aşman ile Yusuf Tosunlar’ın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Bölge sakinleri, kazanın gerçekleştiği yolun çok tehlikeli olduğunu ve burada birçok kazanın meydana geldiğini ifade etti.
Yetkililerden bir an önce önlem almasını isteyen bölge sakinleri, Polis memuru Ahmet Gözügüzel’in de hayatını kaybettiği kazanın bu yolda gerçekleştiğini belirtti.
Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.