1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ ARAÇDA HURDAYA DÖNDÜ!
İKİ ARAÇDA HURDAYA DÖNDÜ!

İKİ ARAÇDA HURDAYA DÖNDÜ!

Gazimağusa’da, iki aracın yüz yüze çarpışarak hurdaya döndüğü kazada araçlarda bulunan iki kişi;

A+A-

Gazimağusa’da, iki aracın yüz yüze çarpışarak hurdaya döndüğü kazada iki kişi hafif sıyrıklarla kurtuldu

Eski Gazimağusa-Lefkoşa yolunda dün sabah saat 07.45 te, iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Görenleri hayretler içerisinde bırakan kazada sürücülerin, hurda bir demir yığınını andırab araçlardan sağ kurtulmaları ise herkese, “verilmiş sadakaları varmış” dedirtti.

Tuzla Kavşağında korkutan kaza

Polisten alınan bilgiye göre kaza dün sabah saat 07.45’ te  Eski Gazimağusa-Lefkoşa yolu üzerinde bulunan Tuzla Kavşağında meydana geldi. CF 672 plakalı aracı ile Lefkoşa istikametinden gelen 18 yaşındaki Hüseyin Bayramoğlu, Tuzla kavşağına geldiği sırada dikkatsizce yolun sağ tarafında bulunan otobüs durağına dönmek için sağ şeride geçti ve o esnada karşı istikametten gelen Ocumide Samson Adeoyun yönetimindeki MR 024 plakalı araç ile çarpıştı.

İki araç da tarlaya uçtu

Çarpışmanın etkisi ile her iki araçta yolun solundaki tarlaya savruldu.  Kazada hafif yaralanan Hüseyin Bayramoğlu ile MR 024 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Olomide Komofale hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastahanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunlarının iyi olduğu ve acil serviste yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.