1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ BUÇUK YIL YATACAK!
İKİ BUÇUK YIL YATACAK!

İKİ BUÇUK YIL YATACAK!

Cezası belli oldu!

A+A-

Topçuköy’de düzenlenen operasyon sonucu tasarrufunda 283 gram uyuşturucu madde bulunan Ergün Onarılmış’ın cezası belli oldu

 

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Topçuköy’de geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde düzenlenen ve 283 gram uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyon kapsamında tutuklanan Ergün Onarılmış, dün Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti tarafından suçlu bulunarak 2 buçuk yıl hapse mahkûm edildi. 
Heyet adına kararı okuyan Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu, sanığın işlemiş olduğu suçun 2017 yılında, mahkeme gündemini en fazla meşgul eden suç türü olduğunu ve bir önceki yıla nazaran artış gösterdiğini vurguladı. 
En yaygın suç türü uyuşturucu
Sanığın yeğenine ait olan 283 gram uyuşturucu maddeyi 2017 yılı Haziran ayından, yakalandığı 20 Aralık 2018 yılına kadar uzun süre tasarruf ettiğini ve konu uyuşturucu maddenin bir kısmını da içtiğini belirten Beyoğlu, bu hususların sanık aleyhinde ağırlaştırıcı nedenler olduğunu söyledi. 
Sanığın benzer sabıkasının da bulunduğunu belirten Beyoğlu, sanık lehindeki hafifletici nedenleri de göz önünde bulundurduktan sonra, uzun süreli hapislik cezası vermeyi uygun bulduklarını ifade etti ve sanığı 2 buçuk yıl hapse mahkum ettiklerini açıkladı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.