1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ DEHŞETİ
İKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ DEHŞETİ

İKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ DEHŞETİ

Birisi 2 diğeri 5 yaşında

A+A-

Yeni Delhi'de birisi 2 diğeri 5 yaşındaki iki kız çocuğuna tecavüz edildi

Hindistan'ın Yeni Delhi kentindeki iki farklı  bölgede 2 kız çocuğuna tecavüz edildiği belirtildi.
    Emniyet yetkilileri, Hindistan'ın Yeni Delhi kentinde de cuma günü  meydana gelen iki farklı tecavüz olayının ardından 3 zanlının tutuklandığını  açıkladı.
 
    Yeni Delhi polisi ilk olayın kentin batısındaki bir bölgede  gerçekleştiğini ve 2 yaşındaki bir kız çocuğunun motosikletli iki kişi tarafından  kaçırılarak tecavüze uğradıktan sonra baygın bir halde bırakıldığını açıkladı.
 
    Akrabaları tarafından bulunan çocuğun genital bölgesinde kanama  görülmesinin ardından hastaneye götürülmesi sonucu olayın ortaya çıktığı  belirtildi.
 

Polis diğer tecavüz olayının ise kentin doğusunda gerçekleştiğini ve 5  yaşındaki bir kız çocuğunun aynı mahalledeki bir komşusu tarafından götürüldüğü  bir evde 3 kişi tarafından toplu tecavüze uğradığını belirtti.

Çocuğun elbisesi kanlı bir şekilde ağladığının görülmesi ile anlaşılan  olayda tecavüze karışan 3 kişinin tutuklandığı açıklandı.

Hindistan'daki Suç Kayıtları Bürosu (NCRB) verilerine göre, her gün  ortalama 92 kadının cinsel saldırıya uğradığı ülkede 2013'de bin 141 olan tecavüz  vakalarının 2014'te bin 813'e yükseldiği belirtiliyor.

Aralık 2012'de erkek arkadaşıyla bindiği otobüste altı kişinin  tecavüzüne uğrayan genç kadının, tedavi için götürüldüğü Singapur'da şiddetli iç  kanama nedeniyle yaşamını yitirmesinin ardından ülke genelinde gösteriler  düzenlenmiş ve tecavüz cezalarında artırıma gidilmişti.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.