1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ FİDANA EN ZOR VEDA
İKİ FİDANA EN ZOR VEDA

İKİ FİDANA EN ZOR VEDA

Feci kazada hayatını kaybeden iki fidan...

A+A-

Feci kazada hayatını kaybeden Alican Gargınsu Lefkoşa’da, Gizem Acet ise Girne’de, yüreklere ateş düşüren ağıtlarla son yolculuğuna uğurlandı

Kaplıca-Balalan anayolunda, önceki gün  meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki Alican Gargınsu dün Lefkoşa’da, 20 yaşındaki Gizem Acet  ise Girne’de son yolculuğuna uğurlandı.

Ali Gargınsu’nun Lefkoşa’daki cenaze töreninde hüzün dolu dakikalar yaşandı. Naaşı önce evine, daha sonra da mezarlığa götürülen Gargınsu’nun yakın arkadaşları ve ailesi Alican’ın tabutuna sarılarak, dakikalarca ‘Bizi bırakıp gitme, kalk Ali’ diyerek gözyaşı döktü. Alican Gargınsu’nun ölümünü kabullenemeyen annesi ve babası ise cenazede sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarının sel olup aktığı cenazeye katılanlar ailenin hüznüne ortak oldu, “Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın” diyerek dua etti.

 

Alevi adetlerine göre toprağa verildi

Alican Gargınsu son yolculuğuna, inandığı Alevi inancına göre uğurlandı. Türkiye’den gelen eski Alevi Derneği Başkanı Hasan Kılavuz Dede tarafından Gargınsu’nun naaşı, İsmail Safa Camisi’nde alevi adetlerine göre yapılan cenaze töreninin ardından Lefkoşa Mezarlığı’na defnedildi.

 

Motorcu arkadaşlarından son veda

Herkes tarafından çok sevilen ve hayat dolu olarak bilinen Alican Gargınsu’ya son veda için gelenler arasında motorcu arkadaşları da vardı. Cenazeye pist motorlarıyla giden arkadaşları, Gargınsu’nun ani ölümü karşısında şok olduklarını belirtti. Motor tutkunu olan Gargınsu’nun tabutuna, fanatiği olduğu Galatasaray forması ve takım elbisesi konuldu.

 

“O bizim meleğimizdi”

Feci kazada hayatını kaybeden 20 yaşındaki Gizem Acet ise dün Nurettin Ersin Paşa Camisi’nde yapılan cenaze töreninin ardından Karaoğlanoğlu mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Girne Amerikan Üniversitesi hemşirelik bölümünde öğrenimini sürdüren ve Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde de hemşire olarak çalışan Gizem için düzenlenen törende büyük hüzün yaşandı.  Gizem’e veda için Karaoğlanoğlu mezarlığına gelen çok sayıda arkadaşı gözyaşlarına boğuldu. Dünyalar güzeli Gizem’in yaşadığı acı sonu kabullenemeyen arkadaşları, “O bizim meleğimizdi. Hepimizin yüreği yanıyor” diyerek acılarını seslendirdi.

Olay nasıl olmuştu?

İki gencin ölümüyle sonuçlanan feci kaza Kaplıca-Balalan anayolunda önceki gün LE 442 plakalı sürat motoruyla Karpaz’a doğru seyreden Alican Gargınsu’nun, virajı alamayarak bariyerlere çarpmasıyla olmuştu. Gargınsu’nun arkasında yolcu olarak bulunan Gizem Acet ise motorun üzerinden savrularak olay yerinde hayatını kaybetmişti. Gargınsu da hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirmişti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum