1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İki göğsünün toplam kilosu tam 60 kilo! Tamamen doğal
İki göğsünün toplam kilosu tam 60 kilo! Tamamen doğal

İki göğsünün toplam kilosu tam 60 kilo! Tamamen doğal

İki göğsünün toplam kilosu tam 60 kilo! Tamamen doğal

A+A-

Annie Hawkins Turner, dünyanın en büyük göğüslerine sahip kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı. İki göğsünün toplamı tam 60 kilo olan kadın, hiçbir estetik ameliyat olmadığını ve fiziksel görüntüsünün tamamen doğal olduğunu söyledi. Yaşadığı fiziksel zorluklara rağmen Turner, göğüslerini küçültmek istemediğini dile getirdi.

Dünya genelinde nadir olarak görülen gigantamati hastalığı nedeniyle göğüslerinin çocukluk döneminde büyümeye başladığını dile getiren Turner, 9 yalındayken sütyen takmaya başladığını söyledi.

1-252.webp

BİR GÖREN BİR DAHA BAKIYOR

Yaşı ilerledikçe göğüslerinin büyüdüğünü ifade eden Turner, 102 göğüs ölçüleriyle, Guinness rekorlar kitabında en büyük doğal göğüslü kadın olarak yer alıyor. 

2-183.webp

Omuz ve sırt ağrıları çektiğini anlatan Turner, insanların kendisini gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını da itiraf etti. 

3-112.webp

Darren ve Clara isimli 2 çocuğu bulunan kadın hamilelik döneminde göğüs ölçülerinin daha da arttığını anlatarak boğulma tehlikesi nedeniyle çocuklarını emziremediğini itiraf etti.

4-063.webp

mynet.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.