1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR
İKİ GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR

İKİ GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR

İki gün daha tutuklu kalacaklar

A+A-

Devrim DEMİR

Narkotik ekiplerinin hafta sonu Geçitköy’de bir gece kulübünde yaptıkları baskında uyuşturucu madde ile bağlantılı oldukları gerekçesi ile tutuklanan Yakup Aslantürk, Ali Gül ve Selahattin Tilim’in aleyhindeki soruşturma devam ediyor. Zanlılar dün ek tutukluluk talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığına dikkati çekerek 2’şer gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç mahkemede verdiği ifadede,  Yakup Aslantürk, Ali Gül ve Selahattin Tilim’in uyuşturucu “Tasarruf” ve “Verme” suçunda tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Mehmet Sevinç, hafta sonu yapılan operasyonun ardından tutuklanan zanlılardan Yakup Aslantürk’ün itirafları sonucu yakalanan Selahattin Tilim’in gönüllü ifade verdiğini söyledi.

Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Sevinç,  zanlıların 2’şer gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.