1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İKİ HAFTA SONRA KÖTÜ HABER GELDİ
İKİ HAFTA SONRA KÖTÜ HABER GELDİ

İKİ HAFTA SONRA KÖTÜ HABER GELDİ

İki hafta sonra kötü haber geldi

A+A-

Almanya'nın Köln kentinde 15 Mart'ta Ren Nehri'nde boğulmak üzere olan 2 kız çocuğunu kurtardıktan sonra akıntıya kapılarak kaybolan Ali Kurt'un cesedi 100 kilometre uzaklıkta bulundu.

Köln kentinden geçen Ren Nehri'nde boğulmak üzere olan 2 kız çocuğunu görünce suya atlayarak onları kurtardıktan sonra akıntıya kapılarak kaybolan Ali Kurt'un cesedi günler sonra bulunabildi. Evli ve 3 çocuk babası Ali Kurt'un cesedinin nehrin akıntısıyla 100 kilometre uzağa sürüklendiği ortaya çıktı.

Dün öğle saatlerinde Xanten ile Kalkar kentleri arasında bir gemi nehirde cesede çarptı. Gemi kaptanı durumu sahil koruma ekiplerine bildirdi. Sahil koruma ekipleri cesedi sudan çıkarttı. Yapılan ilk incelemede cesedin 13 günden bu yana aramalara rağmen bulunamayan Ali Kurt'a ait olduğu anlaşıldı. Köln polisi, Kurt ailesini arayarak acı verdi.

Cesedin Ali Kurt'a ait olup olmadığının kesinleşmesi için adli tıpta da inceleme yapıldı. Akşam saatlerinde cesedin Ali Kurt'a ait olduğu kesinleşti. Ali Kurt'un Köln'de yapılacak cenaze töreni ardından aynı kentte toprağa verilmesi bekleniyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.