1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ HİSSİ BİRARADA YAŞIYORUZ ACI VE MUTLULUK!
İKİ HİSSİ BİRARADA YAŞIYORUZ ACI VE MUTLULUK!

İKİ HİSSİ BİRARADA YAŞIYORUZ ACI VE MUTLULUK!

İKİ HİSSİ BİRARADA YAŞIYORUZ ACI VE MUTLULUK!

A+A-

DENKTAŞ: “BİR YANDA BAYRAMIN GETİRMİŞ OLDUĞU MUTLULUĞU, ÖBÜR YANDA DÜNYADA YAŞANILAN ACILARI BİR ARADA YAŞIYORUZ”

TAÇOY: “TÜM MÜSLÜMAN ÂLEMİ’Nİ BAYRAM HEYECANI SARDI. AİLELER VE DOSTLUKLAR BU MÜSTESNA GÜNDE DAHA BİR ANLAM KAZANDI”

Demokrat Parti-Ulusal Güçler’de (DP-UG) Kurban Bayramı bayramlaşması bayramın birinci günü olan bugün gerçekleşti.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, parti genel merkezinde saat 10.00’da yer alan bayramlaşmada, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve eşi Müge Denktaş’a, Genel Sekreter Hasan Taçoy,  milletvekilleri Hakan Dinçyürek, Menteş Güzdüz, Özdemir Berova, Hüseyin Avkıran Alanlı, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Hıfzıoğlu, eşleri ile parti üst düzey yetkilileri eşlik etti.

DENKTAŞ: “BAYRAMLARDA DARGINLIK VE ÖFKENİN YERİNE SEVGİ VE HOŞGÖRÜ HÂKİM OLMALI”

Partililer ve halkla gerçekleşen bayramlaşma sonrasında konuşan DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, bayramların barış, sevgi, kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, hoşgörü ve dayanışma ikliminin daha egemen olduğu çok özel günler olduğunu söyledi. Denktaş, “Bayramlarda dargınlık ve öfkenin yerine sevgi ve hoşgörü hâkim olmalı” dedi.

Müslüman ülkelerde yaşananlar nedeniyle İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’na buruk girdiğini belirten Başbakan Yardımcısı Denktaş;  “Bir tarafta bayramın getirmiş olduğu mutluluğu, öbür yanda dünyada yaşanılan acıları bir arada ve hep birlikte yaşıyoruz. Tüm bu duygularla halkımızın ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, her bayram mesajında olduğu gibi bu bayramda da, halka ve özellikle gençlere trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

TAÇOY: “AİLELER VE DOSTLUKLAR BU MÜSTESNA GÜNDE DAHA BİR ANLAM KAZANDI”

DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy da bayram mesajında, tüm Müslüman Alemi’ni Kurban Bayramı heyecanı sardığını, anne, baba ve uzak akrabaların ziyaret edilip arandığını, dostlukların bu müstesna günlerde daha bir anlam kazandığını kaydetti. Taçoy, Kıbrıs Türk halkı başta olmak üzere, tüm İslam Âlemi’nin bayramını kutlayarak, hayırlara vesile olmasını diledi.

Bayramlaşma sonrasında kokteyl verildi.

DP-UG yetkilileri, bayram süresince tüm ilçelerde bayramlaşmayı sürdürecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.