1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ İŞYERİ İŞLETMECİSİ HAKKINDA YASAL İŞLEM
İKİ İŞYERİ İŞLETMECİSİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

İKİ İŞYERİ İŞLETMECİSİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Gazimağusa’da Gümrük ve Rüsumat Dairesi yetkilileri tarafından müştereken yapılan kontrollerde, Gümrüksüz olarak muhtelif mal tasarruf ettiği tespit edilen 2 iş yeri işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldı.

A+A-

GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFUNDAN YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Gazimağusa’da Gümrük ve Rüsumat Dairesi yetkilileri tarafından müştereken yapılan kontrollerde, Gümrüksüz olarak muhtelif mal tasarruf ettiği tespit edilen  2  iş yeri işletmecisi   hakkında yasal işlem başlatıldı.

Dün’den önceki gün yapılan kontrollerde  A.A. İletişim isimli iş yerinde; 150 adet çeşitli markalarda cep telefonu, 28 adet Pod, 9 adet tablet, 2 adet dizüstü bilgisayar, 443 adet kulaklık, 6 adet fotoğraf makinesi, 1 spiker, 66 adet Mp3 çalar, 538 adet hafıza kartı ve 7 poşet cep telefonu ekran filmi; “A.G Plus İletişim” isimli iş yerinde; 40 adet çeşitli markalarda cep telefon, 2 adet bilgisayar, 9 adet I pad, 13 adet saat, 12 adet dizüstü bilgisayar ve “İ.İ.” isimli iş yerinde ise 32 adet çeşitli markalarda cep telefonu, 2 adet dizüstü bilgisayar, 5 adet fotoğraf makinesi ile 44 adet kulaklığın gümrüksüz olarak tasarruf edildiği tespit edildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.