1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ KEZ KAZA GEÇİRDİ
İKİ KEZ KAZA GEÇİRDİ

İKİ KEZ KAZA GEÇİRDİ

İlginç bir trafik kazası meydana geldi

A+A-

Güzelyurt’ta bağlı Bostancı’da dün sabahın erken saatlerinde ilginç bir trafik kazası meydana geldi.

Direksiyon başında uyuyakaldığı iddia edilen 27 yaşındaki Uğur Hudut, Bostancı’da aracıyla bir evin bahçe duvarına çarptı. Aracının içerisinde sıkışan Hudut, Muhammet Günalan isimli arkadaşını arayarak yardım istedi. Arkadaşının yardımına koşan Günalan, bölgeye gittiğinde şiddetli yağışın da etkisiyle virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve aracıyla Uğur Hudut’un sıkıştığı otomobiline çarptı.

Aynı yerde iki kez kaza geçiren Uğur Hudut, kazalardan hafif yaralı olarak kurtuldu.  

Elde edinilen bilgilere göre kaza, dün sabah saat 01.35’te Bostancı’da UBP Örgüt Binası’nın önünde yaşandı.   

Yönetimindeki KS 389 plakalı otomobille Akçay’dan Bostancı istikametine doğru seyreden Uğur Hudut (27), direksiyon başında uyuklayınca, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bir evin bahçe duvarına çarparak durdu. Aracında sıkışan Hudut, itfaiye veya sağlık görevlileri yerine arkadaşı Muhammet Günalan’ı (27) telefonla arayarak yardım istedi. Arkadaşının yardımına giden Günalan, olay yerine ulaştığında şiddetli yağmurun da etkisiyle virajı alamadı ve yönetimindeki ED 570 plakalı araç ile kendisinden yardım bekleyen Hudut’un kazalı otomobiline çarptı.

Şans eseri ciddi bir yaralanmanın olmadığı kazada araç içinde sıkışan Uğur Hudut, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralı Güzelyurt Sağlık Merkezi’ne ait ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çarpma neticesinde her iki araçta da hasar oluştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.