1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ OPERASYON İKİ TUTUKLU!
İKİ OPERASYON İKİ TUTUKLU!

İKİ OPERASYON İKİ TUTUKLU!

Tahkikat yeni başladı

A+A-

PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Mağusa Maraş bölgesinde iki ayrı eve düzenlenen operasyon sonucunda toplam yaklaşık 321 gr 500 miligram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirildi

Gamze PİR BAYKUR

PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gece yarısı Mağusa Maraş bölgesinde iki farklı eve düzenlenen operasyon sonucunda toplam yaklaşık 321 gr 500 miligram ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. Evinde 320 gr 500 miligram Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi bulunan Mehmet Saydan ile evinde 1 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan yarım içilmiş sarma sigara bulunan Bircan Şahin tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlı Mehmet Saydan ile Bircan Şahin aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

 

Zanlı Saydan’ın evinde 320 gr 500 miligram uyuşturucu

Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, 13 Ağustos tarihinde alınan bir bilgide zanlı Mehmet Saydan’ın tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Zanlı Saydan’ın Maraş’taki evine gidildiğini belirten Arkın, zanlının polisi görmesi üzerine kaçmaya çalıştığını ve makul güç kullanılarak alıkonulduğunu söyledi. Arkın, zanlı Saydan’ın evinde  01:45 ile 02:50 saatleri arasında yapılan aramada sehpa üzerinde kağıda sarılı 500 miligram ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, mutfakta üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi ve evin yanındaki kümesin üzerinde ise streç naylonlara sarılı 320 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı.

 

Zanlı Şahin’in evinde ise 1 gr Sentetik Cannabionoid bulundu

Polis Memuru Cüneyt Arkın, öte yandan yine 13 Ağustos tarihinde alınan bir bilgide zanlı Bircan Şahin’in tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Zanlı Şahin’in Maraş’taki evine gidildiğini belirten Arkın, 03:05 ile 03:50 saatleri arasında evde yapılan aramada zanlı Şahin’in yatak odasındaki yastık altında içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan yarım içilmiş sigara ile kağıda sarılı 1 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı.

 

Tahkikat yeni başladı

Her iki mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Polis Memuru Cüneyt Arkın, ele geçirilen maddelerin Devlet Kimya Laboratuvarına, maddelerin muhafaza edildiği kağıt ve naylonların ise parmak izi incelemesine gönderileceğini açıkladı. Arkın, yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlı Mehmet Saydan ile Bircan Şahin’in 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.