1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ PARMAĞINI KIRDI
İKİ PARMAĞINI KIRDI

İKİ PARMAĞINI KIRDI

Aralarında husumet olan İlhan Çulcu’yu tahta sopayla döven Ertuğrul Çelebi tutuksuz yargılanacak

A+A-

Mağusa’da daha önceden aralarında husumet olduğu gerekçesiyle tasarrufunda bulundurduğu tahta sopa ile İlhan Çulcu’yu darp ederek iki parmağının kırılmasına neden olan zanlı Ertuğrul Çelebi, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Vahim zarar”, “Ciddi darp” ve “Tecavüzkar alet taşıma” suçlarından dolayı mahkemeye çıkarılan zanlı Çelebi, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Olayın tahkikat memuru İbrahim Bulut, zanlı Ertuğrul Çelebi’nin 18 Haziran tarihinde 20 Temmuz Düğün Salonu’na ait park alanı içerisinde daha önceden aralarında husumet bulunan İlhan Çulcu’yu, tasarrufunda bulundurduğu 82 cm uzunluğundaki tahta ile sağ el parmaklarına vurup ciddi şekilde darp ettiğini ve iki parmağının kırılmasına sebebiyet vererek vahim zarara uğrattığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Bulut, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Ertuğrul Çelebi’nin pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 1 KKTC vatandaşının 25 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Kaynak:Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.