1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ SİLAHLI SOYGUN!
İKİ SİLAHLI SOYGUN!

İKİ SİLAHLI SOYGUN!

Cumartesi günü iki silahlı soygun gerçekleştirildiği haber verildi;

A+A-

Limasol’da Cumartesi günü iki silahlı soygun gerçekleştirildiği haber verildi.

Alithia gazetesi kar maskeli ve eldivenli bir kişinin Limasol’daki bir bet ofisine girerek silah tehdidiyle personelden kasadaki paraları istediğini yazdı.

Olay yerine giden polisin yaptığı araştırmalar ve veriler neticesinde 38 yaşındaki bir kişi hakkında tutuklama emri çıkarıldığını kaydeden gazete, söz konusu şahsın henüz bulunamadığını belirtti.

Aynı gün gece yarısı saatlerinde yine Limasol’da başlarına kadın çorabı geçiren ve eldiven giyen üç kişinin bıçak tehdidiyle arabasından inmek üzere olan 51 yaşındaki kadını bıçakla tehdit ederek çantasını alıp kaçtığını yazan gazete, içerisinden 230 Euro’nun alındığı çantanın soygunun yapıldığı yerden 50 metre mesafede bulunduğunu kaydetti.

Gazete üç kişiden ikisinin görüntüsünün ayrıntılı olarak tarif edildiğini ve polise göre bu kişilerin “Kıbrıslı” olduklarını aktardı.

SAHTE SEYAHAT BELGESİ

Öte yandan gazete bir başka haberinde Suriye kökenli bir kişinin Baf Havaalanında sahte Bulgar pasaportuyla İtalya’ya seyahat etmek üzereyken tutuklandığını yazdı.

Gazetenin iddiasına göre sorgulanan Suriyeli sahte seyahat belgelerini bin Euro karşılığında Lefkoşa Rum kesiminde buluştuğu bir Türk’ten aldığını söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.