1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İki Vajinası Olan Kadının Erkek Arkadaşı Anlattı!
İki Vajinası Olan Kadının Erkek Arkadaşı Anlattı!

İki Vajinası Olan Kadının Erkek Arkadaşı Anlattı!

Öyle sorular geldi ki...

A+A-

Kimse internette cinsel hayatına dair detayların konuşulmasını istemez özellikle de farklı bir durumunuz varsa. Ancak iki vajinası olan bir genç kadın ve erkek arkadaşı sosyal paylaşım sitesinde soruları cevapladı. Birkaç saat içerisinde yüzlerce soru geldi.

Kuşkusuz iki vajinaya sahip olmak çok merak edilen bir konu ve bu konuya dair bir şeyler paylaşmak cesaret ister.

Tıpta uterus didelfis denilen iki vajinası, iki rahmi olması durumuna sahip ve Reddit sitesinde NurseryRN ismiyle kayıtlı kadın, sevgili olmadan erkek arkadaşına durumunu açıklamış. 

"Diğer kadınlarda bir tane olan bir şeyden bende iki tane var" dediği erkek arkadaşı birkaç dakika sonra gerçeği tahmin edebilmiş ve bu durumun aralarında hiç sorun olmadığını belirtiyor. 

BİNLERCE SORU GELDİ

Genç adama Reddit'te "Seks daha farklı mı?", "Cinsel ilişki sırasında daha mı çok zevk alıyorsunuz?" gibi sorular geldi.

İlk başlarda 1 ay kadar kız arkadaşıyla yakınlaşırken zorluk çektiğini ve gerginlik yaşadığını söyleyen genç adam, daha sonra bu duruma alıştığını belirtti. "Çok farklı bir vajina mı?" sorusuna ise "Aslında herkesin birçok uzvu diğerinden farklıdır." diye yanıt verdi. 

Sonunda toplu açıklama yapan kullanıcı, "Bir yıldan fazla süredir Reddit kullanıcısıyım. Seksle ilgili daha fazla soru bekliyordum ama birçok tıbbi soru da cevapladım. Birçoğu da çok esprili sorulardı." dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.