1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİNCİ BÜYÜK ŞOKU CEZAEVİNDEN ÇIKINCA YAŞADI...
İKİNCİ BÜYÜK ŞOKU CEZAEVİNDEN ÇIKINCA YAŞADI...

İKİNCİ BÜYÜK ŞOKU CEZAEVİNDEN ÇIKINCA YAŞADI...

Uyuşturucu çare olacak sandı…

A+A-

Herkese ders olsun

Uyuşturucu belası yüzünden cezaevine giren 36 yaşındaki Ümmet Aladağ, hem eşini ve çocuklarını, hem de evini kaybetti.

Gazimağusa’ya bağlı Güvercinlik köyünde ikamet eden 36 yaşındaki Ümmet Aladağ, uyuşturucu belası yüzünden en değerli varlıklarını kaybetti... Geçtiğimiz yılın Ekim ayında cezaevine giren Aladağ’ı önce eşi ve çocukları terk etti. Cezaevi’nden çıktıktan sonra köyüne gittiği zaman evinin de yangın nedeniyle kül olduğunu gören Aladağ, ikinci büyük şoku yaşadı.

Uyuşturucunun hiç kimseye fayda sağlamadığını, bu yüzden yuvalaın dağıldığını, cezaevine düştükten sonra büyük acıların çekildiğini anlatan Aladağ “Beyarmudu belediyesi yanan evimin bir odasını boyadı ama burada çok kötü durumdayım, elektrik de olmadığı için karanlıkta yaşıyorum”dedi.

Uyuşturucu çare olacak sandı…

Aladağ, yaşadığı zorluklar nedeniyle uyuşturucu kullanmaya başladığını ve geçtiğimiz yıl yakalanarak Ekim ayında 2 ay hapse mahkum edildiğini söyledi. Eşinin bu olaydan sonra 2 çocuğunu da alıp evi terkettiğini söyleyen Aladağ, 4 ay önce Merkezi Cezaevinde bulunduğu sırada yangın sonucu evinin yandığını aktardı.

Kalacak başka yerim yok

Kalacak başka yeri olmadığı için yanan evinin içerisinde yaşamak zorunda olduğunu, parasızlık nedeniyle tamir de yaptıramadığını ifade eden Aladağ, Beyarmudu Belediyesinin evin içini kısmen boyadığını başka bir tamirat yapılmadığını kaydetti.

Evin elektriği yok

Yaşadığı evin elektriği de bulunmadığını söyleyen Aladağ, işsiz olduğunu ve hiçbir gelirinin olmadığını dile getirdi. Akrabalarının yardımı ile yaşamını sürdürmeye çalıştığını aktaran Aladağ, bir an önce iş istediğini söyledi. Ayrıca evinin bir an önce tamir edilmesini isteyen Aladağ, devletten yardım beklediğini ifade etti.

Çocukları burnunda tütüyor

Biri 9 yaşında kız biri ise 2 yaşında erkek iki tane çocuğu olduğunu söyleyen Aladağ, çocuklarını çok özlediğini ve özleminin her geçen gün arttığını belirtti. Düzgün bir yaşamı olursa çocuklarını görebileceğini, onlara babalık yapabileceğini belirten Aladağ, kendisine uzanacak yardım elini beklediğini kaydetti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.