1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİNCİ ŞOK!
İKİNCİ ŞOK!

İKİNCİ ŞOK!

Önder Sennaroğlu’ndan sonra Büyükkonuk Belediye Başkanı olan oğlu Ahmet Sennaroğlu da CTP’den istifa etti.

A+A-

Melin DOBRAN

İskele Milletvekili, Tarım ve Doğal Kaynaklar eski bakanı Önder Sennaroğlu’ndan sonra, Büyükkonuk Belediye Başkanı olan oğlu Ahmet Sennaroğlu’nun da Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler’den (CTP/BG) istifa ettiği öğrenildi. 

Ahmet Sennaroğlu, CTP'den istifa kararı aldığını ifade ederek, gerekçeli istifa dilekçesini bugün partisine sunacağını kaydetti.

İstifalarla ilgili CTP’den herhangi bir açıklama yapılmazken, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Asım Akansoy sosyal medyadaki hesabından istifaları yorumladı.

 

“Biz buradayız… Çalışmalarımıza devam edeceğiz”

İşte Akansoy’un istifalara ilişkin yorumu:

“Partimizden istifa eden Önder Sennaroğlu, birlikte çok fazla mesai yaptığım, yol yürüdüğüm bir kişidir. Hareketimize ciddi katkıları olmuş, partililerimiz tarafından her zaman önemsenmiş, saygı duyulmuş bir kişidir. İnanıyorum ki, abi kardeş ilişkimiz, dostluğumuz bundan sonra da devam edecektir. 2004 süreci ile birlikte hareketimize yaptığı anlamlı desteği unutamayız. Kendisi ile tanışmış olmaktan ve birlikte mücadelemizi büyütmekten dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. 

Genç kardeşim Ahmet Sennaroglu'nun yaptığı açıklamaya şaşırdığımı ve kendi adına üzüldüğümü ifade etmek isterim. Çünkü yaptığı yoruma söylenecek çok fazla şey var. Ancak gerek yok. Yorumlarını onun gençliğine, heyecanına veriyorum. Kendisine görevinde başarılar dilerim. Biz yine buradayız, açık yüreklilikle ve samimiyetle bu topluma yönelik çalışmalarımızı ilke ve programımız çerçevesinde sürdürmeye kararlılıkla devam edeceğiz.”

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.