1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİNCİ TURA KALAN ADAYLAR SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ
İKİNCİ TURA KALAN ADAYLAR SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

İKİNCİ TURA KALAN ADAYLAR SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

İkinci tura kalan adaylar seçimi değerlendirdi

A+A-

 

Ulusal Birlik Partisi'nde Genel Başkan seçimi haftaya kaldı. İkinci tura kalan adaylar Hüseyin Özgürgün ile Ersin Tatar sıcağı sıcağına seçimi değerlendirdi

 

El ele görüntü veren iki aday, kurultaydan çıkan demokrasi sonucundan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İlk konuşmayı yapan Hüseyin Özgürgün, 40 yıllık UBP tüzüğünde devrim niteliğinde bir değişiklik yapılarak kurultaya gidildiğini ifade ederek, gayet güzel bir ortamda, UBP üyelerinin yoğun katılımıyla düzenli bir kurultay olmasının gerçek başarı olduğunu kaydetti.

Özgürgün sözlerine şöyle devam etti:

“Sonuç ne olursa olsun UBP kazanmalıdır. Öyle de oldu. Ersin Bey'le ikinci tura kaldık. Bunu oturup değerlendireceğiz. UBP'nin bu kurultaydan başarıyla çıkması en büyük başarıdır. Bundan sonrası partinin kazandığını dikkate alırsak, bundan sonrası sonuçtan çok bugünkü başarılı kurultayın konuşulması olmalıdır.”

NETİCE SANDIKTA BELLİ OLUR”

Özgürgün, neticenin sandıkta belli olacağını ifade ederek, sandığın ve UBP'nin takdirinin bugün ilk turda bir sonuç ortaya koymadığını belirtti. Özgürgün sözlerine, “sonuç ortaya koymamakla beraber, ortada bir de irade var” diyerek son verdi.

TATAR: “DURUMU DEĞERLENDİRECEĞİZ”

İkinci tura kalan diğer aday Ersin Tatar ise konuşmasında, kurultaya beklediğinden daha fazla bir katılım olduğunu belirterke, “bugün 6 bin üzerinde üyemiz oy kullandı. Beklediğimden daha fazla iştirak oldu. Parti olarak güzel bir kurultay gerçekleştirdik. Kendi arkadaşlarımla ikinci tur olayını değerlendireceğim. Partimizin geleceği bakımından ne gibi bir durumortaya çıkar bunu da kararlaştırırız. Özgürgün'ü aldığı oydan dolayı tebrik ederim” dedi.

Kıbrıs Postası

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.