1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİNİZİ DE ÖLDÜRECEĞİM!
İKİNİZİ DE ÖLDÜRECEĞİM!

İKİNİZİ DE ÖLDÜRECEĞİM!

Zanlı suçüstü tutuklandı

A+A-

İkinizi de öldüreceğim

Güzelyurt’ta boşandığı eşinin nişanlanmasına öfkelenen Ahmet Çaylı, alkol tesiri altında, elinde bıçak ve tiner tenekesi ile eşinin misafirlikte olduğu evin önüne giderek, kadını da nişanlısını da öldürmekle tehdit etti.

“Şiddet tehdidi”, “Korkutma amacıyla silah taşıma”, “İthal-i lisanda bulunmak”, “Sarhoşluk” ve “Uygunsuz tavır - hareket” suçlamalarıyla gözaltına alınan zanlı Ahmet Çaylı, dün Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Rauf Kürşad’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Ergin Atıcı, tanık olarak Güzelyurt Polis Müdürlüğü’nde Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Müfettiş Muavini Umut Demirbilek’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Demirbilek, zanlı Ahmet Çaylı’nın 5 Şubat’ta saat 22.30’da Yayla yolu üzerinde alkollü ve tasarrufunda bulundurduğu ağız uzunluğu 27 santim toplam uzunluğu 40 santim olan bıçak ve tiner tenekesi ile boşandığı eşi Rukiye Kalkan’ın misafirlikte bulunduğu evin önüne giderek, “Seni de İnanç’ı da öldüreceğim. Arabanı da yakacağım. İnanç’ın dükkanını da yakacağım. Sizi çarşıda yürütmeyeceğim. İkinizi de öldüreceğim” diyerek, şiddet tehdidinde bulunduğunu kaydetti.

Zanlının, müştekiye karşı ithal-i lisanda (sövme) bulunduğunu belirten Demirbilek, zanlının suçüstü tutuklandığını anlattı.

Müfettiş Muavini Umut Demirbilek, tahkikatın tamamlandığını söyleyerek, TC ve KKTC vatandaşı zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Rauf Kürşad, zanlının yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi, iki kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada iki gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kürşad, zanlının şartları yerine getirememesi halinde ise 1 ayı aşmayan süre Merkezi Cezaevi’ne hükümsüz tutuklu olarak kalmasına emir verdi.

Teminat şartlarını yerine getiren zanlı, serbest kaldı.

Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.