1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİSİ 17 YAŞINDA 3 GENÇ TUTUKLANDI!
İKİSİ 17 YAŞINDA 3 GENÇ TUTUKLANDI!

İKİSİ 17 YAŞINDA 3 GENÇ TUTUKLANDI!

Polis araçta yolcu olarak bulunan ‘Si 17 yaşında 3 kişiyi,

A+A-

İkisi 17 yaşında 3 genç bonzaiden tutuklandı!

Cürümleri Önleme Şubesi Ekipleri tarafından önceki gece Lefkoşa'da bir araçta yapılan aramada 2 gram bonzai ve içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 3 adet içilmiş izmarit ele geçirildi.

Polis araçta yolcu olarak bulunan ‘Si 17 yaşında 3 kişiyi soruşturma amaçlı göz altına aldı. C.K., T.Ö., ve B.H. isimli 3 kişi dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı. Zanlıların bugün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılmaları bekleniyor.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Zor, zanlı C.K., T.Ö., ve B.H.'nin önceki gece saat 21.30 sıralarında gözaltına alındıklarını anlattı.

Mustafa Zor ,önceki akşam Kermiya bölgesinde Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından bir araçta arama yaptıklarını ve 2 gram ağırlığında bonzai ve içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan 3 adet içilmiş izmarit ele geçirildiğini söyledi.

Zor, göz altına alınan C.K., T.Ö., ve B.H'nin vermiş oldukları ifadelerinde söz konusu uyuşturucu maddeyi 28 Eylül tarihinde Surlar içinde tanımadıkları birinden aldıkları yönünde ifade verdiklerini kaydetti.

Polis memuru Mustafa Zor, zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını söyledi. Alınması gereken ifadelerin olduğunu ve söz konusu uyuşturucu maddenin kimden temin edildiği yönünde soruşturma başlatıldığını ifade eden Zor, zanlıların 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlılar adına başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 1 gün tutuklu kalmalarını emretti.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.