1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİSİ DE CEZAEVİNE GİTTİ!
İKİSİ DE CEZAEVİNE GİTTİ!

İKİSİ DE CEZAEVİNE GİTTİ!

Korkmaz 1 ay, Ölmez 20 gün!

A+A-

Tasarruflarında uyuşturucu bulunarak tutuklanan Abdulkadir Korkmaz ile Murat Ölmez hakkındaki soruşturma tamamlandı...

Kuzey Kıbrıs’a üzerlerinde uyuşturucu maddeyle gelen ancak narkotik detektör köpeklerinin tepki vermesiyle yakalanan zanlılar Abdulkadir Korkmaz ile Murat Ölmez hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar üç gün süren soruşturmanın ardından dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Zanlılar hakkındaki soruşturmayı yapan polis, olguları aktardıktan sonra teminat talep etti. 

Polis, 16 Kasım tarihinde saat 15.00 – 15.30 sıralarında Ercan Havaalanı’nda yapılan rutin kontrollerde detektör köpekleri Cindy ve Liz’in tepki vermesiyle zanlılar Abdulkadir Korkmaz ile Murat Ölmez’in üzerinde arama yapıldığını söyledi. Polis, aramada zanlı Korkmaz’ın üzerinde 10 gram, Ölmez’in üzerinde ise bir gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı.Her iki zanlının Ercan’da gözaltına alındığını, haklarında soruşturma başlatıldığını ve bu kapsamda mahkemeye çıkarılarak haklarında 3 gün tutukluluk emri alındığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade etti.  

Korkmaz 1 ay, Ölmez 20 gün  

Polis, KKTC’ye turist vizesiyle gelen iki zanlının da uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu suçlarından teminata bağlanmalarını talep etti. 

Mahkeme, zanlı Abdulkadir Korkmaz’ın 1 ay, zanlı Murat Ölmez’in ise 20 günü geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak ceza evinde beklemesine emir verdi. 

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.