1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İKİSİ DE İDDİALI
İKİSİ DE İDDİALI

İKİSİ DE İDDİALI

Lapta’ya bir puanın bile yeterli olacağı kritik karşılaşmada, Düzkaya ise galip gelip nefes almak istiyor

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de geçtiğimiz hafta Esentepe deplasmanında mağlup olarak, Süper lige çıkmayı başaramayan Lapta, bu şansını bu hafta kendi sahasında oynayacağı Düzkaya maçında iyi kullanıp mutlu sona ulaşmak istiyor. Düzkaya ise play – out oynamadan ligi bitirmeyi hedeflerken, iki hafta sonunda play – off şansı yakalarsa buna da hazır olduklarını belirttiler.

Çağer: Hazırlıklarımızı tamamladık

Lapta Teknik Direktörü Hüseyin Çağer bugün karşılaşacakları Düzkaya maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, camia olarak her yönüyle Düzkaya maçına hazır olduklarını, günün sonunda ise şölen yaşamak istediklerini belirtti. Geçen hafta yaşayamadıkları sevinci bu hafta kendi seyircileri önünde yaşamak istediklerini de belirten Hüseyin Çağer, tüm hazırlıklarını da bu yönde yaptıklarını belirtti. Bugünkü Düzkaya karşılaşmasında bir puanın bile kendilerine yeterli olabileceğini belirten Çağer, amaçlarının galip gelerek bu sevinci yaşamak olduğunu, ancak günün sonunda berebaerliğe de razı bir görüntünün kabul edilebileceğini belirtti.

Hakemden yana canımız yandı

Geçen hafta alınan Esentepe mağlubiyetinden sonra turu bu haftaya erteleyen Lapta’da hakem Serkan Durmaz’a yönelik tepkilerde gelmeye devam ediyor. Hüseyin Çağer bu konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, geçen hafta aldıkları mağlubiyetin etkisinden çok hakem Serkan Durmaz’ın verdiği kararların etkisinin, takım üzerinde daha fazla yara açtığını belirtti. Hem verdiği penaltı, hem de Çağlar’ı gereksiz dışarı atma kararının çok kötü ve yanlış karar olduğunu da belirten Lapta Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, bir hakemin bir maça bu kadar etki edebilmesinin son derece düşündürücü olduğunu  belirtti. Hakemleri pek fazla konuşmayı seven bir kişiliğe sahip olmadığını da belirten tecrübeli Teknik Adam, 24 haftada ilk kez bu kadar kötü bir hakem performansı gördüğünün de altını çizdi.

Özerdem, Puan yada puanlar

Düzkaya Teknik Direktörü Kayhan Özerdem ise Lapta maçı öncesi yaptığı değerlendirmede takım olarak bulundukları konum nedeniyle puan yada puanlara ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Lapta’nın bir kendilerinin ise üç puana ihtiyaçları olan ilginç bir karşılaşmaya çıkacaklarını da belirten Kayhan Özerden, Lapta’nın saha ve seyricisi önünde favori konumunda olduğunu, ancak kendilerinin de iyi konsantre olmaları durumunda iyi işler yapabileceklerini belirtti. Düzkaya olarak son haftalarda kadro kurma yönünde sıkıntı yaşadıklarını, bunun yanında oyuna hamle konusunda yaşadıkları sıkıntıyı da belirten Özerdem, kadronun dar oluşunun idmanları da etkilediğini vurguladı. Oyuncuların iş proplemleri nedeniyle, idmanlara katılımın son derece yetersiz olduğunu da belriten tecrübeli Teknik Adam, sakatsız ve cezasız  on bir oluşturması halinde ise iyi bir takım olduklarını hatırlattı. Bugünkü Lapta maçında Menteş’in cezalı Çağan’ın ise sakat olduğunu belirten Düzkaya Teknik Direktörü Kayhan Özerdem, hedefleri doğrultusunda çıkıp mücadele edeceklerini belirtti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.