1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİSİ DE TUTUKLANDI
İKİSİ DE TUTUKLANDI

İKİSİ DE TUTUKLANDI

İkisi de tutuklandı

A+A-

Mücahitler Parkı’nda şüpheli hareketler sergileyen Muharrem Ünal’ın üzerinden yarım, suçla bağlantısı olan Batuhan Hiçkorkmaz’ın evinde 3 gram uyuşturucu bulundu

Başkent Lefkoşa’da devriye gezen polis, Mücahitler Parkı içerisinde şüpheli gördüğü Muharrem Ünal’ı durdurarak üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada tasarrufunda uyuşturucu madde bulunan Muharrem Ünal, polis tarafından gözaltına alındı.  Zanlının karakolda yapılan ileri sorgusunda, Batuhan Hiçkorkmaz isimli şahsın da suçla bağlantılı olduğunu tespit edildi.

Bunun üzerine, Hiçkorkmaz’ın evinde, polis tarafından yapılan aramada da uyuşturucu madde bulunurken her iki zanlı uyuşturucu maddeyi Cem Derviş Doğu’dan aldığını itiraf etti. Muharrem Ünal ile Batuhan Hiçkorkmaz dün tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılırken gözaltına alınan Doğu’nun ise bugün duruşmaya çıkarılacağı belirtildi. Öte yandan suçla bağlantılı bir kişinin ise arandığı açıklandı.

Cebinden yarım gram bonzai çıktı

Olayla ilgili bilgileri mahkemeye aktaran polis, önceki gün saat 21.00 sıralarında devriye gezen polis ekiplerinin Mücahitler Parkı içerisinde şüpheli hareketler sergileyen zanlının üzerinde arama yaptığını söyledi. Polis, yapılan aramada zanlının üzerinde yarım gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını belirtti. 

Hiçkorkmaz’ın evinde 3 gram…

Polis, yapılan soruşturmada olayla bağlantısı olduğu tespit edilen Batuhan Hiçkorkmaz’ın Göçmenköy’deki evinde arama yapıldığını ve 3 gram ağırlığında uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti. Polis, zanlıların gönüllü ifade verdiklerini, uyuşturucu maddeleri Cem Derviş Doğu isimli şahıstan üçüncü bir kişi ile birlikte aldıkları itirafında bulunduklarını söyledi. 

Doğu dün yakalandı

Doğu’nun da dün öğlen saatlerinde gözaltına alındığını kaydeden polis, mesele ile ilgili aranan bir kişi daha olduğunu, Doğu’nun bugün mahkemeye çıkarılacağını ifade etti. Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

DİYALOG

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.