1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİSİ DE YARGILANACAK
İKİSİ DE YARGILANACAK

İKİSİ DE YARGILANACAK

İkisi de yargılanacak

A+A-

Suna ERDEN

Uyuşturucudan dolayı yakalanan 16 yaşındaki genç ile ona uyuşturucu satan zanlı teminata bağlandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından Gönyeli’de düzenlenen operasyon sonucu evinde uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan 16 yaşındaki C.H.T (E) ve ona uyuşturucu veren 28 yaşındaki Abdulkadir Bozoğlan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar dün yargılanacakları davalardan teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Duruşmada 7 Ocak saat 13.30 sıralarında Gönyeli’ de zanlı C.H.T’nin evinde yapılan aramada 2 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu bulunduğu belirtildi. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada uyuşturucu maddeyi zanlı C.H.T’ya 3 gram olarak verdiği tespit edilen Abdulkadir Bozoğlan’ın da tutuklandığını söyledi. Zanlı Bozoğlan’ın ifade verdiğini, Ekim – Aralık 2015 tarihleri arasında Osman Şekerci’den 24 paket sentetik cannabionid aldığını ve 3 gramını C.H.T’ye verdiğini itiraf ettiğini kaydeden polis, ayrıca zanlı Bozoğlan’ın ifadesi üzerine Gönyeli’de yol kenarında otların arasına gizlenmiş 3 gram bonzai bulduklarını belirtti. Zanlı Bozoğlan’a 24 paket uyuşturucu veren Orhan Şekerci’nin gözaltında olduğunu kaydeden polis, zanlılar C.H.T ve Bozoğlan hakkındaki soruşturmanın ise tamamlandığını söyledi. Polis, zanlıların davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti.

Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, haftada bir gün polise giderek imza atmaları,10 bin TL nakit teminat yatırmaları ve birer kefilin 30 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmalarına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.