1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK HIRSIZ!
İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK HIRSIZ!

İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK HIRSIZ!

İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK HIRSIZ!

A+A-

SOS’te görevli olduğunu söyleyerek market sahibini kandıran ve içinde 178 TL bulunan yardım kutusunu alıp götüren Mustafa Ferik daha sonra yakalandı.

Gazimağusa’da İlarma  Süpermarkete giden Mustafa Ferik, SOS Çocuk Köyü’nden geldiğini söyleyerek, markete bırakılan kutuyu alıp götürdü. Daha sonra durumu anlayan market yetkililerinin polise haber vermesi ile Mustafa Ferik kısa sürede  tespit edilerek tutuklandı. Polis tarafından dün mahkemeye çıkarılan Ferik, 15 günü geçmemek kaydı ile davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevine gönderildi.

 

Suçunu kabul etti
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Ergüleç, zanlının 7 Ağustos Perşembe günü İlarma Süpermarket’e giderek kendini SOS Çocuk Köyü’nden bir görevli olarak tanıttığını ve SOS’e ait içerisinde 178 lira ile 1 Euro nakit para olan yardım kutusunu sirkat ettiğini söyledi. 
Zanlının aynı gün tespit edilip tutuklandığını anlatan Ergüleç, zanlının kendilerine verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini söyledi. 

 

KKTC ile hiçbir bağı yok...
Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Ergüleç, KKTC ile hiçbir bağlantısı olmayan zanlının 3 ayı geçmemek kaydı ile davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. 

 

15 gün cezaevinde kalacak
Savcı Ahmet Özlemler bu süreyi 15 gün ile sınırlandırdı.
Zanlının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı zanlının davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak 15 günü geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.