1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLERİDE YARGILANACAKLAR
İLERİDE YARGILANACAKLAR

İLERİDE YARGILANACAKLAR

Uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından tutuklu bulunan Suriyeli iki zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verildi

A+A-

Uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından tutuklu bulunan Suriyeli iki zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verildi

Suna ERDEN

Üzerinde uyuşturucu madde ile Kuzey Kıbrıs’a giriş yapan Suriye uyruklu OmarAltorjomanile uyuşturucu maddeyi sipariş eden ve evinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde bulunan Mustafa Zamrini dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada her iki zanlının da suçlarını kabul ettiği açıklandı.

İKİSİ DE KABUL ETTİ

Polis,3 Mart tarihinde Kuzey Kıbrıs’a giriş yapan zanlıOmarAltorjoman’ınüzerinde narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi sonucu arama yapıldığını, yapılan aramada 5 gram 177 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının verdiği ifadede uyuşturucu maddeyi Mustafa Zamrini’yegetirdiğini itiraf etmesi üzerine, tespit edilen zanlı ve Mustafa Zamrini’nin evinde arama yapıldığını belirtti. Polis, zanlının evinde 312 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirterek, her iki zanlının da suçlarını kabul edip gönüllü ifadeverdiğini ve suçlarını kabul ettiklerini söyledi. Polis, zanlıların davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

TEMİNATA BAĞLANDILAR

Mahkeme, zanlıların yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna gidip imza atması, 5’er bin TL nakdi teminat yatırmaları ve 2 kefilin 25’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.