1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ”
“İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ”

“İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ”

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM), yarın, 09.00-17.00 saatleri arasında “İletişim ve Beden Dili Eğitimi” düzenliyor.

A+A-

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM), yarın,  09.00-17.00 saatleri arasında “İletişim ve Beden Dili Eğitimi” düzenliyor.

KTSO’dan yapılan açıklamaya göre,  Oda’da gerçekleştirilecek eğitimde,  “İletişim nedir?, Dinlemenin önemi, iş hayatındaki iletişim problemlerinin çözümünde etkili bir yol: Empati, iletişim becerileri nasıl geliştirilir?, Sessiz görünen ama tam aksi, konuşkan olan ‘beden dili’ bize ne söyler? Ve beden dilinin etkili kullanımıyla doğru mesajları gönderme” konuları ele alınacak.

Katılımcıların, eğitimin sonunda, gündelik yaşamda ve iş yaşamında iletişimin önemini daha iyi kavraması, empati kurma becerisi geliştirilerek sorun çözme kabiliyetinin artırılması, sözlü iletişimin yanı sıra sözsüz iletişimin anlamlandırılması, çalışanlar, müşteriler ve iletişim içinde olunan kimselere doğru mesajlar gönderilmesi  ve onların ne demek istedikleri daha rahat anlaşılabilmesi hedefleniyor.

Açıklamada, Nuran Öze tarafından verilecek eğitimin  herkese açık  olduğu ve katılım şartları konusunda daha fazla bilginin  Oda Eğitim Koordinatörü Deniz Berkol’dan alınabileceği belirtildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.