1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLGİ SEVİNDİRİCİ
İLGİ SEVİNDİRİCİ

İLGİ SEVİNDİRİCİ

Çalışma Bakanlığı personeli kan bağışında bulundu.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personeli, Sağlık Bakanlığı’nın kan ihtiyacını karşılamak amacıyla açtığı kampanyaya kan bağışında bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda yapılan kan bağışı sırasında konuşan Sağlık Bakanı Hasipoğlu, kampanyaya büyük ilgi olduğunu dile getirerek bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi ise, kampanyaya katılan personeli gösterdiği duyarlılık için kutladı.

Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu, bakanlıkların kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, bu duyarlılığın vatandaşı da etkilediğini ve çok sayıda kişinin kan bağışında bulunduğunu ifade etti.

Özellikle Kutlu Doğum Haftası’nda çok miktarda kan bağışı yapıldığını ifade eden Hasipoğlu, köylerin de kampanyaya destek vermeyi talep ettiğini aktardı.

Bakanlıklar üzerinden yürüttükleri kampanyanın haftaya Sağlık Bankalığı ve Başbakanlık ile sona ereceğini ifade eden Hasipoğlu, kan bağışını mahallelere ve köylere taşımayı planladıklarını iletti.

“Her şeyin sunisi olur ama kanın sunisi olmaz ve hayat kurtarıcıdır” diyen Hasipoğlu ülkede çok sayıda Thalassemia hastası bulunduğuna işaret ederek, kan temin etmenin zorunlu olduğunu vurguladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi ise konuşmasına Sağlık Bakanlığı’na başlattıkları kampanya için teşekkür ederek başladı.

Çalışma Bakanlığı’nda çok sayıda engelli çalışan olmasına rağmen kampanyaya katılımın yüksek olduğunu dile getiren Ünverdi, kan veren bakanlık çalışanlarına da gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.