1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLGİNÇ GENEL KURUL ÇAĞRISI
İLGİNÇ GENEL KURUL ÇAĞRISI

İLGİNÇ GENEL KURUL ÇAĞRISI

KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) başkanı olduğu Girne Kaza Mahkemesi tarafından ara emri ile durdurulan Atilla Mahmutoğlu, karara rağmen “Olağan Genel Kurul” çağrısı yaptı;

A+A-

 Yaklaşık iki yıldır devam eden ve mahkemelik olan KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) başkanlık sorunu yeni bir boyuta taşınmak üzere.
KKTC MOK Genel Kurulu tarafından seçilen ve belirlenen yönetim tarafından başkanlığa getirilen Serdar Savim, o günkü yönetim tarafından görevden alınmış ve yerine Atilla Mahmutoğlu başkanlığa getirilmişti. Mahmutoğlu spor federasyonu başkanlarına gönderdiği yazı ile 28 Şubat Cumartesi günü KKTC MOK yeni yönetiminin de belirleneceği Olağan Genel Kurul’un çağrısını yaptı.

Gerek KKTC MOK başkanı Serdar Savim, gerek ülkede faaliyet gösteren spor federasyon başkanları konuyu Girne kaza Mahkemesi’ne götürerek aldığı ara emri ile Atilla Mahmutoğlu’nun başkanlığını dondurmuştu. Girne Kaza Mahkemesi tarafından verilen ara emri kararına göre, konu mahkemede olduğu için karar üretilene kadar Serdar Savim ve Atilla Mahmutoğlu’nun başkanlıklarının dondurulduğu Girne Kaymakamlığı’na bildirilmişti.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.