1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLGİNÇ GERÇEK! ARABA VURUP KAÇ'MA'MIŞ!
İLGİNÇ GERÇEK! ARABA VURUP KAÇ'MA'MIŞ!

İLGİNÇ GERÇEK! ARABA VURUP KAÇ'MA'MIŞ!

İlginç gerçek...

A+A-

 

Lefke- Karadağ yolu üzerinde geçen Cuma günü meydana gelen ve 60 yaşındaki bisiklet sürücüsü Mehmet Yapıcı’nın başından yaralandığı kazaya, herhangi bir aracın karışmadığı anlaşıldı.

Polisin bölgede yaptığı inceleme sonucunda, Lefke’nin ünlü tatlıcısı Mehmet Yapıcı’nın, yolda yokuş aşağı inerken bisikletin kontrolünü kaybederek yol kenarındaki direğe çarptığı anlaşıldı.

Olay gecesi, bisikleti ile yolda ilerleyen Mehmet Yapıcı’ya bir arabanın çarptığı ve olay yerinden kaçtığı iddia edilmişti.

Polis kamerada araba ararken… 

Yapıcı, kazadan sonra hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakım ünitesinde gözetim altına alınmıştı. 

Güzelyurt Polis Müdürlüğü’nde görevli polisler, olayda Mehmet Yapıcı’ya çarpıp kaçan aracı tespit etmek için başlattıkları soruşturma kapsamında bölgedeki kameraları izlediklerinde ilginç bir olayla karşılaştı.

Bisikletin hakimiyetini kaybetti…

Bölgedeki bir banka ve bir evde bulunan güvenlik kamerası görüntülerinde, yokuş aşağı yolda ilerleyen Mehmet Yapıcı’nın bir arabanın çarpması sonucu değil yönetimindeki bisikletin kontrolünü kaybederek direğe çarpması sonucu gerçekleştiği ortaya çıktı. Polis ekipleri dün olay yerine gelerek yeniden inceleme yaptı.

Öte yandan, Yapıcı’nın olay gecesi köy kahvehanesinde arkadaşlarıyla oturduğu ve alkol aldığı iddia edildi. Hastanede müşahede altında tutulan bölgenin sevilen isimlerinden Mehmet Yapıcı’nın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.