1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLGİNÇ İDDİALAR
İLGİNÇ İDDİALAR

İLGİNÇ İDDİALAR

İngiltere’deki dostları, Belmarsh Hapishanesi’nde yatan Asil Nadir’in, Türkiye’deki bir televizyon ve gazeteye talip olduğunu savundu

A+A-

İngiltere’nin en ağır şartlı cezaevi olan Belmarsh’ta bulunan Kıbrıslı Türk İşadamı Asil Nadir’in, Türkiye’de bazı gazete ve televizyonlara talip olduğu savunuldu. Star Kıbrıs’ı, Londra’dan aradığını belirten ve Kıbrıslı Türk işadamının dostu olduğunu söyleyen bir kişi, Asil Nadir’in, İngiltere ve Türkiye’deki bazı dostları aracılığıyla medya sektörüne yatırım yapmaya hazırlandığını ileri sürdü.

Türkiye’ye iade talebi reddedilen fakat istinafa başvuracağını söylediği Asil Nadir’in suçsuzluğunu ispat edeceğini ifade eden aynı kaynak, işadamının yapacağını öne sürdüğü yatırımlar hakkında şu iddialarda bulundu, “Asil Nadir Türkiye ve İngiltere’deki dostları aracılığıyla kısa bir süre içinde medyada yatırıma hazırlanıyor. İngiltere’de istinafta suçsuzluğunu ispatlayacak olan Asil Nadir sürpriz bir şekilde Türkiye’ye dönecek.

Asil Nadir, dostları aracılığıyla şu anda Türkiye’de satışı gündemde olan bir medya kuruluşuna talip oldu. Anlaşılması durumunda Asil Nadir, medya kurumunun başına İngiltere’ye gitmeden önce KKTC’deki gazete ve televizyonunun yöneticisi olan Reşat Akar’ı getirecek. Önümüzdeki aylarda yaşanacak süreç hem Türkiye hem de KKTC’de yeni bir dönem başlatacak.”

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.