1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ''İLİŞKİMİZ BİTTİ AMA DOSTLUĞUMUZ BAKİ''
''İLİŞKİMİZ BİTTİ AMA DOSTLUĞUMUZ BAKİ''

''İLİŞKİMİZ BİTTİ AMA DOSTLUĞUMUZ BAKİ''

İliişkimiz bitti ama dostluğumuz baki...

A+A-

Beş yıllık ilişkilerinin bittiğini açıklayan Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu: Ancak arkadaşlığımız devam ediyor.Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu; 2008 yılında başlayan ilişkilerine geçtiğimiz Haziran ayında son noktayı koymuştu. Bu konu hakkında yorum yapmaktan kaçınan ikili; ilişkilerini bitirmiş olmalarına rağmen arkadaşlıklarına devam etmişti.

'SAYGILI BİTİ'

Aynı arkadaş grubu içinde yer aldıkları için zaman zaman birlikte görüntülenen Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu, yan yana çekilen her fotoğraftan sonra medyada yer alan 'Ayrıldılar, barıştılar' başlıklı haberlerden rahatsız oldu. Eski sevgililer, ilişkilerinin durumuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı:

"Büyük bir sevgiyle yaşadığımız beş yıllık ilişkimizi Haziran ayında karşılıklı saygı çerçevesinde noktaladık. Ancak arkadaşlığımız devam etmektedir. Aynı ajansa bağlıyız ve arkadaşlarımız ortak. Özel hayatın mahremiyeti nedeniyle ayrılığımızla ilgili bugüne kadar özel bir açıklama yapmamıştık. Ancak, birlikte veya ayrı ayrı görüntülendiğimiz her fotoğrafta hâlâ ilişkimizle ilgili gerçeği yansıtmayan yorumların yer alması yüzünden bu açıklamayı paylaşmayı istedik. Değerli basın mensubu dostlarımızın bundan sonra bu konuya gösterecekleri hassasiyete şimdiden teşekkür ederiz."

SABAH

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.