1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İlişkinizi Güçlendirecek 8 Aktivite Önerisi
İlişkinizi Güçlendirecek 8 Aktivite Önerisi

İlişkinizi Güçlendirecek 8 Aktivite Önerisi

İlişkinizi Güçlendirecek 8 Aktivite Önerisi

A+A-

Sevgilinizle ya da eşinizle ortak hobiler edinmek ilişkinizi canlı tutmanıza yardım edebilir. İşte size birkaç tüyo...

1. Yemek kursu

Yemek sadece ihtiyaç olduğu için pişirilmez. Bazen eğlenmek, bazen kafa dağıtmak için de mutfağa girebilirsiniz. Beraber bir yemek kursuna yazılabilir, kursta öğrendiklerinizi evinizde pişirebilirsiniz. Bu, sadece mutfak becerilerinizi geliştirmekle kalmaz aynı zamanda ekip çalışmasını da sağlar.

2. Dans dersleri

Dans etmenin çiftleri birbirine yakınlaştırdığı söylenir. Dans, romantik ve aynı zamanda da eğlenceli anlar geçirmenin en güzel yollarından biridir. 

3. Bowling turnuvaları

Diğer çift arkadaşlarınızla beraber bowling geceleri düzenleyebilirsiniz. Partnerinizle beraber bir takım olmak ve rekabet etmek aranızdaki bağı güçlendirecektir. 

4. Bahçecilik

Toprakla uğraşmak insana her zaman huzur verir. Bu huzuru neden yan yana yakalamayasınız ki?

5. Yürüyüş

Egzersiz dersleri eğlenceli olabilir, ancak derslerde eğitmeni dinliyorsunuz, birbirinizi değil. Yürüyüş ise baş başa kalabilmeniz için harika bir fırsat. Düzenli olarak açık hava yürüyüşleri planlayın ve geçirdiğiniz baş başa anların tadını çıkarın. 

6. Seyahat blogu açın

Beraber çıktığınız tatiller, hafta sonu gittiğiniz kısa geziler de dahil, blogunuza taşıyın. Kamp, gezi, eğlence anlarınızı fotoğraflamak ve yazıya dökmek sizi bir araya getirir. 

7. Yeni bir dil öğrenin

Beraber dil kursuna yazılabilirsiniz. Bu seyahat blogunuzu da başlatabilmek için yardımcı olabilir. Farklı dillerde aşk sözcükleri söylemek kulağa romantik geliyor. 

8. Kano

Biriniz bottan nefret etmedikçe, bu birbirinizin gözlerine bakarken tembel bir nehir boyunca gezinmenin muhteşem (ancak mevsimsel) bir yoludur. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.