1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İLK 11'LER!
İLK 11'LER!

İLK 11'LER!

Gençlerbirliği, Fenerbahçe ile deplasmanda...

A+A-

Fenerbahçe: Volkan, Egemen, Gökhan, Bekir, Mehmet Topal, Emre, Caner, Alper, Kuyt, Sow, Emenike.
Gençlerbirliği: Ramazan, Uğur, Stancu, Kulusic, Zec, Jimmy Durmaz, Doğa, Petrovic, Radzkou, Gosso, Hakan.

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 19.00
Hakem: Cüneyt Çakır

ALVES'İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sarı-lacivertli ekipte, sol kasık bölgesinde zorlanma olan Crisitan Baroni'nin son antrenmanda yer almadığı, Pierre Webo ve Serdar Kesimal'ın özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdükleri, Bruno Alves'in ise tedavisine devam edildiği aktarıldı.

SARACOĞLU'NDA 82. RANDEVU

Gençlerbirliği, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı son 10 lig maçında da mağlup oldu. Gençlerbirliği bu 10 maçta kalesinde 31 gol gördü sadece 7 gol atabildi. Gençlerbirliği deplasmanda rakibiyle oynadığı son 13 maçta 12 yenilgi 1 beraberlik alırken en son 5 Mayıs 2000 tarihinde deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmişti. İki takım arasında oynanan 81 lig maçında 38 kez Fenerbahçe 14 kez Gençlerbirliği kazandı 29 maç berabere bitti.

10. CEZA!

Fenerbahçe sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçında seyirci cezası aldı. Fenerbahçe bu sezon 2.kez ceza almış oldu. Fenerbahçe bu sezon Akhisar Belediyespor maçını cezalı oynamış ve maçı 4-0 kazanmıştı. Fenerbahçe böylece Süper Lig’de son 3 sezonda 10.kez seyirci cezalı maçına çıkacak. Fenerbahçe bu sezon 2 kez, geçen sezon 5 kez, 2011-12 sezonunda 3 kez cezalı maç oynadı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.